24.01.2022

DUXOMENALAN 3. ROĐENDAN!



Naš mentor, vođa i prijatelj Tony Jerković usudio se prije 3 godine osamostaliti i otvoriti vlastitu agenciju Dux nekretnine najavljujući ju svojom poslovnom vizijom pod motom ‘Najbolji u gradu’.  
Okupio je tim mladih i ambicioznih agenata s kojima svakodnevno korača u nove poslovne pobjede.
Korak po korak, vizija se pretvorila u stvarnost...
Ciglu po ciglu, Tony je izgradio kvalitetnu 'kuću' zajedničkim snagama s onima koji su bili spremni pridružiti se njegovom pogledu u budućnost.




Tonijeva želja bila je izaći iz klasičnih okvira direktorske uloge i zamijeniti ju ulogom mentora koji će u svakom trenutku biti dostupan, pomoći i podržati svakog pojedinačnog člana Dux tima.



Agencija Dux nekretnine do danas je otvorila 4 poslovnice u Rijeci, Puli, Labinu i Poreču te broji 29 djelatnika sa supermoćima osluškivanja potreba i želja svojih klijenata. 


 

Mi smo tim ambicioznih, efikasnih i korektnih agenata koji su voljni istraživati, raditi i educirati se po pitanju posredovanja u prodaji nekretnina. Naša vrijednost leži u iskustvu, poznavanju tržišta, znanju i brzini. Svi smo se mi u jednom trenutku života odlučili baviti ovim poslom i ta odluka uz želju i svakodnevni trud dovela nas je do toga da s ponosom možemo reći da smo 'Najbolji u gradu'.
 

Najsupješniji agenti 2021. godine bili su Iva Zajc i Igor Popović.
Od srca im čestitamo i želimo sreću i uspjeh u budućnosti!



U samo 3 godine napredovali smo u svakom pogledu i sada spremni koračamo naprijed u nove Duxomenalne pobjede!